Cu o zi inainte de semifinala, Maurice atrage atentia! Ce se intampla cu Iuliana in aceasta editie

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2018, 14:21

Mai este doar o singura zi pana la semifinala “Bravo, ai stil! All Stars”, care va avea loc maine, de la ora 22:00.

Concurentele isi dau interesul pentru a obtine cat mai multe stele din partea juratilor, calificative care le vor oferi imunitate in semifinala. O singura concurenta va primi imunitate, iar la finalul editiei de astazi aflam numele acesteia. 

Astazi este si ultima zi in care concurentele vor primi provocarea de a face o tinuta, sau un accesoriu vestimentar, in Atelierul de Creatie. 

Iuliana este cea care va “inchide” portile Atelierului, concurenta fiind desemnata pentru a-si accesoriza tinuta cu ajutorul materialelor pe care le are la dispozitie. 

“Nu as putea sa spun ca este o tinuta, pentru ca ceea ce poarta astazi Iuliana a mai purtat de nu stiu cate ori. (…) Nu mi se pare o tinuta elaborata si pusa la punct!”, este parerea concurentei Silvia, atunci cand Iuliana revine in platoul emsiunii. 

Membrii juriului ii atrag atentia Iulianei asupra unor elemente folosite prea des in conturarea styling-urilor. Maurice se arata plictisit de lipsa de dinamism si versatilitate in ceea ce priveste styling-ul propus de unele concurente. 

“Mie mi se pare ca ai folosit mult prea des aceste borsete din plastic transparent, mai cu seama intr-un moment (face referire la faptul ca se apropie finala competitiei – n.r.) in care trebuie sa schimbati dinamica styling-ului (…). Eu inteleg ca aceste botine cu platforma s-au reconstituit intr-un micro trend dar ele nu se potrivesc chiar asa, oricand, cu orice. Prea le puneti cu absolut orice piesa, cu orice produs! (…) M-am saturat, <un pic>, de acest etern artificiu! (…) Sunt cateva elemente care s-au folosit atat de mult in styling, incat devin inutile, ne plictisesc!”, spune

Maurice Munteanu. 

Nu ratati o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, astazi, de la ora 16:30. Maine, sambata, de la ora 22:00, va avea loc semifinala “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: