Cristina Mihaela si-a vazut visul cu ochii! A fost ceruta de sotie, insa logodnicul ei a ales cel mai inedit mod de a o face

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iun 2018, 12:42

Prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete" de la "Teo Show" se va casatori in 2019.

Cristina Mihaela a primit un superb inel de logdna cu doar o zi inainte de a pleca in vacanta la Paris. Daca multi se asteptau ca iubitul ei sa o ceara intr-un cadru romantic sau intr-o vacanta exotica, iata ca Mihai a ales un alt mod de a o surprinde pe frumoasa satena. Barbatul a scos superba bijuterie in garajul casei sale si acolo a avut loc ineditul eveniment.

Cristina Mihaela a vorbit deseori despre faptul ca ea si Mihai sunt ca o familie de mult timp si relatia lor nu se rezuma la un inel sau o cerere in casatorie, insa, iata, ca marele eveniment s--a produs si astfel frumoasa prezentatoare va imbraca rochia de mireasa in 2019. Evident, nici nunta nu va fi una traditionala, caci celor doi le plac lucrurile iesite din cotidian.

“Cererea în căsătorie a avut loc în garaj. Un loc la care niciodată nu m-aş fi gândit. Am aflat ulterior că avea inelul pregătit de aproape două luni. Urma să plecăm în vacanţă la Paris, însă a decis să facă cererea cu o zi înainte, în România, să fie cu adevărat o surpriză. Ne pregăteam să intrăm în maşină când a scos din buzunarul sacoului un inel superb. Am zis, DA! Noi suntem ca şi căsătoriţi de aproape cinci ani, însă nu am făcut până acum acest pas oficial.

A fost o cerere atipică, aşa cum îi place lui să procedeze. Nu vrea să fie ca ceilalţi, nu îi plac stereotipurile. Inelul este superb, este exact aşa cum visam. A doua zi am plecat la Paris, unde am petrecut câteva zile minunate. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viaţa mea”, declară Cristina Mihaela pentru wowbiz.ro.

 

 

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

 

 

 

Taguri: