Cristina Mihaela, aparitie SURPRINZATOARE la un eveniment monden! Cu parul tuns si o noua culoare, finalista "Bravo, ai stil!" a incercat o TINUTA extrem de riscanta, insa a fost foarte apreciata de editorii de moda! Uite ce piesa a ales sa poarte

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 aug 2017, 11:51

Cristina Mihaela experimenteaza in materie de fashion si de cele mai multe ori ii iese perfect.

Cristina Mihaela deja a trecut la alt nivel cand vine vorba de styling si accesorizarea unei tinute. Fosta finalista nu se multumeste sa combine doua piese, ci deja face tinute inedite care sunt remarcate la diferite evenimente mondene la care merge. Combinatia neasteptata de culori, printuri precum si accesorizarile o scot de fiecare data din anonimat, iar acest lucru nu poate decat sa o bucure pe finalista facand progrese mari in domeniul styling-ului.

Nici la capitolul look nu se lasa, ea experimentand noi trend-uri in materie de hairstyle si de fiecare data este apreciata pentru indrazneala, asa cum a facut si la cel mai recent eveniment monden unde a purtat un body-suit negru, disco, iar pe deasupra o camasa in dungi. Iar accesorizarea pretioasa a completat intregul outfit.

 

 

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!