Cristina Mihaela a anuntat pe toata lumea pe o retea de socializare ce isi doreste de ziua ei! Mesajul vedetei si cerinta ei este de-a dreptul emotionanta

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2018, 13:25

Cristina Mihaela nu isi doreste nimic pentru ea de ziua ei, ci vrea sa ajute oamenii bolnavi incurabili. Iar cei care ar vrea sa ii faca un cadou, mai bine ar dona pentru aceasta cauza.

Iata si mesajul emotionant al vedetei: "Te rog, ajuta-ma sa facem o fapta buna de ziua mea de nastere!

Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang cu ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei.



Celor ce vor sa-mi faca un cadou ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie!"

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!