Credea ca merge la sigur cu o tinuta all black, insa Maurice Munteanu a gasit defectul! Ce nu i-a placut juratului la Ramona aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 oct 2017, 10:46

Juratul analizeaza in detaliu fiecare piesa vestimentara a Ramonei, care se prezinta la “Bravo, ai stil!” cu o tinuta all black.

Cu fiecare editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, competitia intre rivale este din ce in ce mai stransa, iar dorinta de a castiga cel de-al treilea sezon al emisiunii si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania este uriasa.

Unele dintre concurente merg la extrem si poarta tinute vestimentare la limita, iar altele, din dorinta de a nu da gres, aleg sa mearga la sigur, facand combinatii corecte, dar previzibile in ceea ce priveste articolele vestimentare si accesorizarea outfitului.




In editia de astazi “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, Ramona vrea sa dea lovitura si sa primeasca steluta din partea juratilor cu o tinuta all black. Insa Maurice Munteanu nu este deloc multumit de alegerile fetei, marul discordiei fiind perechea de botine pe care le poarta concurenta.


“In general, se spune ca nu poti da gres cu incaltari negre atunci cand vorbim despre o tinuta all black.
Uite ca tu ai dat gres cu incaltarile, nu pentru ca ai ales sa porti botina – ideea mi se pare foarte ok pentru o rochie mini – doar ca nu imi place deloc acest model de botine. Nu neaparat ca este depasita, ci pur si simplu ceva in profilul ei nu este sexy, nu este fresh. Nu imi place pielea. Exista ceva care ii "Ingreuneaza" modelul. Botina nu are suplete”, spune juratul.


 Ce au de spus ceilalti jurati si daca va reusi Ramona sa isi adjudece steluta din partea acestora veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

In gala de sambata, juratii decid ce se va intampla cu Emiliana si Iuliana, cele doua tinere care concureaza impreuna. In ultima perioada, intre ele au aparut tot mai des discutii.

 

Taguri: