Control inopinat printre concurentele “Bravo, ai stil! All Stars”. Ce au gasit juratii si ce masuri au fost impuse?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mar 2018, 09:50

Tuna si fulgera astazi in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”, show difuzat astazi, la 16:30, la Kanal D!

In urma sesizarilor facute de Ilinca Vandici si a faptului ca a prins-o in fapt pe Marisa cu telefonul in emisiune, desi era constienta ca este interzis acest lucru, Maurice decide sa faca un control inopinat printre concurente.

Marisa nu se afla la prima abatere de acest gen, astfel ca prezentatoarea show-ului le cere juratilor sa ia masuri in ceea ce o priveste pe concurenta. 

“Dragii mei, as vrea sa luati aminte la ceea ce s-a intamplat si sa actionati in consecinta. Fetelor, stiti foarte bine ca nu aveti voie cu telefoanele in emisiune, vi s-a spus acest lucru de nenumarate ori. Daca ar fi fost prima abatere, probabil ca am fi trecut cu vederea acest lucru”, spune Ilinca Vandici. 

Silvia este prima fata perchezitionata si se afla in pericol de a fi sanctionata drastic, dar ce gaseste juratul in geanta fetei este de neimaginat.

Marisa o da in vileag si pe Larisa, contracandidata sa; simtindu-se cu musca pe caciula, Larisa recunoaste ca a incalcat regula. 

Ce masuri s-au impus fetelor care au incalcat regula emisiunii veti putea afla urmarind editia de astazi, incepand cu ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!