Sari la conținut

Sezonul 3

Voteaza-ti concurenta preferata!

Si in sezonul trei telespectatorii „Bravo, ai stil!” vor avea un cuvant de spus in jurizarea din Gale, ei putand vota prin sms concurenta preferata in fiecare zi a saptamanii, in conditiile regulamentului emisiunii. Voturile au rolul de a „imuniza” concurentele in fata eliminarii.

Telespectatorii vor putea trimite prin SMS, la numarul 1206codul numeric asociat concurentei preferate, asa cum este acesta comunicat in timpul show-ului. In cadrul Galei, duelul se va da intre concurenta care a obtinut cel mai mic punctaj din partea Juriului si concurenta care, in cadrul evaluarii reciproce dintre concurente, a fost votata pentru a pleca. Dintre cele doua concurente va pleca cea care intruneste cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

Numarul de SMS 1206 este valabil in retelele Orange VodafoneTelekom Mobile Digi Mobil ; tariful fiecarui vot este de 1,25 E, inclusiv TVA. Voturile sunt considerate valide daca sunt transmise de pe teritoriul Romaniei, in intervalul comunicat in emisiune (Start Vot – Stop Vot), contin codul corect alocat concurentei pentru care se voteaza, si sunt transmise pentru una dintre concurentele aflate in concurs la momentul transmiterii votului.

Sezonul anterior Sezonul următor
ultimele stiri