Sari la conținut

Sezonul 1

Voteaza-ti concurenta preferata!

Si in sezonul doi telespectatorii „Bravo, ai stil!” vor avea un cuvant de spus in jurizarea din Gale, ei putand vota prin sms concurenta preferata in fiecare zi a saptamanii, in conditiile regulamentului emisiunii. Voturile au rolul de a „imuniza” concurentele in fata eliminarii.

Telespectatorii vor putea trimite prin SMS, la numarul 1206, codul numeric asociat concurentei preferate, asa cum este acesta comunicat in timpul show-ului. In cadrul Galei, duelul se va da intre concurenta care a obtinut cel mai mic punctaj din partea Juriului si concurenta care, in cadrul evaluarii reciproce dintre concurente, a fost votata pentru a pleca. Dintre cele doua concurente va pleca cea care intruneste cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

Numarul de SMS 1206 este valabil in retelele Orange , Vodafone, Telekom Mobile , Digi Mobil ; tariful fiecarui vot este de 1,25 E, inclusiv TVA. Voturile sunt considerate valide daca sunt transmise de pe teritoriul Romaniei, in intervalul comunicat in emisiune (Start Vot – Stop Vot), contin codul corect alocat concurentei pentru care se voteaza, si sunt transmise pentru una dintre concurentele aflate in concurs la momentul transmiterii votului.

Sezonul următor
ultimele stiri