Cizmele purtate de Silvia, noua revelatie la Saptamana Modei de la Paris! Costa cat o masina, iar intreg outfitul ei i-a bulversat pe jurati! Catalin Botezatu i-a citit si o poezie!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 mar 2018, 17:11

Silvia face furori astazi cu o tinuta excentrica in randul juratilor.

Castigatoarea primului sezon al show-ului de fashion nu se dezminte nici astazi si, asa cum a demonstrat, in repetate randuri, ca are veleitati in ceea ce priveste stylingul, astazi concurenta va primi felicitari la scena deschisa din partea membrilor juriului.

Silvia reuseste sa “smulga” reactii foarte placute din partea juratilor. “Din nou ai alcatuit o tinuta foarte buna! Felicitari, fetito!”, a spus Maurice.

“Draga Silvia, nu stiu de unde gasesti toate aceste piese (vestimentare- n.r.)

si cum le <moimesti> impreuna! Esti unica, draga! <Nu mai vreau sa te vad in fata ochilor>!”, a fost reactia Ralucai Badulescu.

Reactia lui Catalin Botezatu a luat-o prin surprindere pe Silvia. Juratul i-a recitat o poezie plina de subinteles.

Ce semnificatie are poezia pe care juratul Catalin Boteazatu i-o recita Silviei, ce alte plusuri considera acesta ca are concurenta, si cum arata tinuta Silviei, aflati in video alaturat!

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!