Cine e tanarul fotomodel care e nedespartit de Beatrice, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!"? Ea are 36 de ani, el doar 19, dar se inteleg de minune

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 15 iun 2018, 18:13

Pasiunea comuna pentru fashion si stil ia apropiat atat de mult incat Beatrice si Luca sunt cei mai buni prieteni.

Tanarul se numeste Luca Cruceanu si este fotomodel masculin de doi ani, de cand a semnat cu o importanta agentie de modelling din Milano.

"Totuşi, povestea mea începe la Milano, acum 2 ani în urmă, când lângă hotelul în care stăteam cu mama, avea loc un casting pentru o importantă agenţie de modelling. Eu, ştiind în prealabil despre reputaţia acestei agenţii, am decis să mă amestec printre participanţi.

Iniţial, mama nu a fost  de acord, şansele erau destul de mici că eu să fiu printre cei selectaţi, însă eu eram convins că merită să încerc. După câteva luni m-au chemat să semnez contractul", declara el pentru https://fashionbobor.com/

In paralel, Luca gestioneaza cu succes un blog personal de fashion si activeaza ca stilist, ocazie cu care, probabil, a facut cunostinta cu Beatrice, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!".

Relatia dintre ei s-a transformat intr-o prietenie puternica, cei doi pozand adesea impreauna pe retelele de socializare.

 

 

 

 

 

O postare distribuită de Luca Cruceanu (@lucacruceanu) pe

 

 

 

Taguri: