Chimia dintre Adela si designerul Alexandru Raicu este mai mult decat evidenta! Cum a reactionat tanarul cand Andreea Banica l-a intrebat ce relatie este intre el si finalista "Bravo, ai stil!" de pe locul doi:"Este o frumoasa relatie..." Ce a spus el in

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 aug 2017, 13:27

Relatia dintre designerul Alexandru Raicu si Adela este invaluita in mister, cei doi alegand sa nu comenteze despre ceea ce ar putea exista intre ei.

Designerul Alexandru Raicu vrea sa pastreze misterul in ce priveste relatia lui cu Adela, una dintre cele mai frumoase foste concurente de la "Bravo, ai stil!" si totodata finalista locului doi si castigatoarea unei masini. In interviul pe care Adela i l-a luat in calitate de corespondent, Adela a vrut sa afle mai multe detalii despre presupusa relatie, insa Alexandru nu a vrut sub nicio forma sa comenteze, pastrand tacerea totala.

Atunci, Adela a si tras concluzia:"Lipsa comunicarii...multe cupluri se confrunta cu acest lucru. Multa bafta, Andreea, cu comunicarea...!"

Ne mai avand scapare, Alexandru Raicu, prezent in Gala live a competitiei "Bravo, ai stil!", a fost nevoit sa raspunda intrebarilor Andreei Banica:"Intre mine si Adela exista o foarte frumoasa relatie, o interactiune umana..." Designerul a pastrat misterul si nu a dezvaluit detalii despre relatia dintre el si Adela.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!