Cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton, calatorie in timp la “Bravo, ai stil!” Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, misiune dificila in Gala eliminatorie din aceasta sambata!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2017, 14:03

In Gala din aceasta sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D, producatorii emisiunii le-au pregatit o surpriza uriasa concurentelor!

In platoul show-ului vor fi trei barbati sarmanti, ravniti de femeile din Romania, stilati si mereu cu aparitii impecabile in diferite contexte.  Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge vor avea o misiune deloc usoara: sa aprecieze punctual aparitiile fetelor. Impresia artistica pe care acestea le-o vor lasa celor trei  sarmanti barbati va cantari in evaluarea finala. Cei trei vor putea oferi calificativul “Imi place” sau “Nu imi place”; concurentele care primesc  cel putin doua calificative pozitive vor beneficia de 3 puncte in plus, pe langa cele oferite de membrii Juriului.

 
Tematica propusa in aceasta sambata, “Stralucirea anilor “20” si alegerile vestimentare ale fetelor ii va pune in dificultate pe cei trei barbati, comentariile la adresa outfiturilor fiind de-a  dreptul surprinzatoare. Presiunea competitiei, dar si prezenta barbatilor din platou amplifica starea de tensiune si emotiile cocurentelor, care isi scot toate armele din dotare pentru a primi punctele bonus.

Atent pana la cel mai mic detaliu in ceea ce priveste concurentele, Victor Slav incepe dezbaterea despre a avea sau a nu avea stil,  o remarca bine tintita despre prima fata care
paseste in fata juratilor.

“Din punctul nostru de vedere, al barbatilor, o femeie cu stil nu inseamna sa fie doar imbracata bine. Stilul inseamna mult mai mult: atitudine, cei 7 ani de acasa,  diplomatie!”.
 
Nu ratati o Gala incendiara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata sambata, 23 septembrie, de la ora 22:00, numai la Kanal D!









 

 

Taguri: