"Ai cea mai buna tinuta din cadrul acestei editii, arati impecabil, FELICITARI! Toate piesel merg, m-am uitat la tine de trei-patru ori si nu gasesc NICIUN CUSUR!""Te-ai imbolnavit?" CINE este concurenta care l-a tulburat atat de tare pe Maurice Munteanu?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2017, 17:11

Maurice Munteanu a fost fascinat de tinuta Ramonei si i-a spus concurentei ca este una impecabila.

"Din punctul meu de vedere, ai cea mai buna tinuta a acestei editii. Arati impecabil, felicitari. Ai facut foarte bine ca  nu ai venit cu sandale, ci ai pus acesti bocanci. M-am uitat la tine de trei sau patru ori si nu gasesc niciun cusur acestei tinute...i-a spus Maurice Ramonei.

"Ramona, m-ai orbit cu stralucirea, imi pare foarte bine ca ai pus bocanci. Rochia iti sta superb..."a

felicitat-o si Raluca pe concurenta.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!