Ce vrea sa ii faca Victor Slav Ilincai Vandici cu o zi inainte de a se marita? Aflati totul in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, de la ora 22:00, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2017, 10:23

In aceasta sambata, incepand cu ora 22:00, telespectatorii sunt invitati la o editie plina de culoare si muzica a show-ului “Bravo, ai stil!”, concurentele fiind puse in fata unei teme deloc usoara, “Bollywood”.

Nici cei trei barbati, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, prezenti in fiecare Gala a emisiunii “Bravo, ai stil!”, nu vor scapa si vor avea de infruntat o provocare lansata chiar de prezentatoarea show-ului – sa danseze in stilul “Bollywood”.

 “Vreau pozitia "lotus"! Exersati pana la finalul serii, aveti timp berechet! Nu veti pleca din acest platou pana cand nu veti dansa in stilul Bollywood”, spune amenintator Ilinca Vandici catre cei trei crai.



Cu lectia facuta, Victor Slav contraataca si ii propune, in schimb, Ilincai Vandici, un targ. Stiind ca duminica aceasta prezentatoarea va imbraca rochia de mireasa, barbatul vrea sa respecte si sa puna in aplicare una dintre traditiile romanesti obisnuite la nunti.

 

“Am crezut ca vrei sa furam mireasa! Am auzit ca maine te mariti. Eu zic ca pana la sfarsitul serii sa te gandesti bine si sa ne spui spui cam ce ai vrea sa ti se intample cu o seara inainte de a te marita!”, spune Victor Slav.



Ce a raspuns Ilinca Vandici si daca Victor Slav s-a tinut de cuvant cu furatul miresei, veti putea afla urmarind Gala din aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: