Ce se va intampla cu Emiliana si Iuliana la “Bravo, ai stil!”? Destinul fetelor este in mainile juratilor!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 oct 2017, 13:11

Emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, cucereste pe zi ce trece tot mai multi fani, iar concurentele celui de-al treilea sezon sunt tot mai hotarate sa castige titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Surprizele se tin lant in fiecare editie a show-ului, intrigile sunt tot mai dese, iar conflictele intre rivale, tot mai puternice si “vocale”.
Se pare ca relatia de prietenie intre Emiliana si Iuliana, cele doua fete care evolueaza in competitie ca o echipa, in sensul ca acestea ocupa o singura pozitie in concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot, este pe zi ce trece tot mai subreda.

Conflictele aparute intre ele de-a lungul editiilor si viziunea diferita in ceea ce priveste conceperea outfiturilor ar putea duce la o eventuala desparire sau eliminare? Destinul si statutul fetelor in concurs se afla in mainile juratilor.

Ce se va intampla cu Emiliana si Iuliana si care va fi verdictul juratilor veti putea afla urmarind Gala din aceasta sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: