Ce le-au pregatit concurentelor producatorii emisiunii “Bravo, ai stil!”?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 12:09

Dupa ce in Gala din aceasta sambata a show-ului “Bravo, ai stil!” le-a cam pus in incurcatura tematica propusa de jurati, in editia de astazi a a emisiunii, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, saptamana incepe in forta cu surprize de proportii pentru cele 9 concurente ramase in competitia care le poate aduce titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

“Urzeala stilurilor” din Gala trecuta a emisiunii s-a concretizat intr-o tematica dificila pentru concurente, Ilinca nereusind sa ii convinga pe jurati si pe cei din fata micilor ecrane, fiind eliminate din competitia “Bravo, ai stil!”.
 
Cele 9 concurente care dau batalia stilistica pe platoul de la “Bravo, ai stil!” vor fi intampinate cu o surpriza uriasa din partea echipei de productie. Telespectatorii vor face cunostinta cu  cele 10 fete, in diferite ipostaze; in timpul fiecarei defilari, Ilinca Vandici le va arata celor din fata micilor ecrane poze cu fetele din copilarie, de la scoala.

Momentele sunt unice si pline de emotie, fiecare concurenta povestind experienta traita si rememorand povesti care si-au pus sau nu amprenta stilistica in ceea ce a insemnat maturizarea lor vestimentara.

Nu ratati o editie spectaculoasa a emisiunii “Bravo, ai stil!”, la ora 16:30, prima din aceasta saptamana care deschide drumul catre Gala de sambata a show-ului.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!