Ce crede de fapt Marisa despre Catalin Botezatu dupa ce acesta a criticat-o indelung in unele editii "Bravo, ai stil! All Stars"? La final de sezon a dat cartile pe fata

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 17:17

Catalin Botezatu nu este genul de jurat pe care sa-l faci din vorbe, iar acest lucru s-a vazut deseori in acest sezon "Bravo, ai stil! All Stars".

Nu de putine ori acesta a fost extrem de dur in jurizare si a spus lucrurilor pe fata, iar Marisa a fost cea care s-a confruntat de multe ori cu reactiile lui vulcanice.

Cu toate acestea, concurenta a dezvaluit acum, la final de sezon, ce crede cu adevarat despre Catalin Botezatu.

"Am spus-o si in filmare. N-am vazut emisia, deci se poate sa se fi taiat la montaj.

Nu l-am placut pe Catalin deloc! Mi se parea un tip dur care nu balaseaza situatiile din fata lui decit dupa bunul plac. Pentru ca el este Botezatu. Si pentru ca poate.

"Ceea ce nu contest. Desi stateam si ascultam si priveam situatii care nu-mi conveneau, ajungeam la el. Unul dintre cei 4 jurati. Si atunci nu aveam decit sa tac si sa privesc in continuare. Ulterior, am fost invitate la un party, unde a dat dovada de mult profesionalism desi nu acesta este cuvintul care poate sa descrie exact situatia.

"Pe scurt, a stat cu noi toata seara, am dansat si ne-am distrat cum de foarte mult timp nu o mai facusem si urmarea indeaproape tot ceea ce se intampla cu fiecare concurenta. Ne- strins in jurul lui ca pe o echipa, desi nu eram o echipa. Ci doar concurente in acelasi concurs.

"De atunci am inceput sa imi dau seama ca fatada de om dur nu poate sa concureze cu personalitatea lui.

Si de atunci au tot urmat situatii pe care vi le voi povesti dupa terminarea acestui concurs", a scris Marisa.

 

Taguri: