Ce a facut Emiliana la scurt timp dupa ce a fost eliminata? Silvia a reactionat si ea. Uite ce i-a scris castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil"!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2018, 13:57
Foto(5)

Emiliana a fost eliminata de la “Bravo, ai stil! All Stars” si alaturi de aceasta, spre eliminare a fost propusa si Iuliana, insa a fost salvata de public.

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars” concurentele s-au intrecut in tinute spectaculoase, momente inedite si culori vii, demne pentru a se incadra in totalitate in tematica propusa de jurati, “Jungle glam”.
Silvia a fost una dintre fetele care a fost aplaudata la scena deschisa, atat de jurati, cat si de catre brigada sexi a emisiunii.
Din pacate, pentru Emiliana aceasta a fost ultima seara in acest concurs, fata fiind eliminata in urma voturilor telespectatorilor.

Alaturi de Emiliana, spre eliminare a fost propusa si buna ei prietena, Iuliana, insa cea din urma a fost salvata de votul publicului.

Emiliana nu a reusit sa ajunga la inima fanilor ei, fiind votata in proportie de doar 4,9 procente. Acesta i-a dictat si sfarsitul fetei in aceasta competitie si drumul ei s-a incheiat aseara, in goana dupa premiul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Pe de alta parte, Silvia a reactionat la mesajul Emilinei publicat pe contul ei de socializare si a incercat sa o consoleze explicandu-i ca mai devreme sau mai si celelalte concurente vor parasi competitia, insa ea ar fi meritat sa ramane in ultimele patru.

"E normal sa parasim pe rand competitia, insa n-ar fi normal ca cele care raman sa fie cele mai bune?! Cele care au personalitate, unicitate, cele care au ceva de spus nu cele care repeta ca un papagal ce invata sau vad la altii?!

Emily sa stii ca locul tau era in ultimele 4!", a fost mesajul Silviei pentru Emiliana.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!