Catalin Botezatu, la un pas de o cearta monstru cu Marisa! Detaliul care l-a enervat: "Vad acolo ceva ciudat pe sub fusta!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 apr 2018, 11:52

Marisa a prezentat astazi o tinuta care nu a fost deloc pe placul juratilor.

Probabil cel mai vehement contestatar a fost Catalin Botezatu, care nu a ezitat sa critice in termeni duri eforturile concurentei.

Subiectul central al discutiei a fost fusta: desi juratul incerca sa ii explice Marisei de ce nu este in regula, concurenta apara cu indarjire piesa pe care o purta, fapt care a starnit si criticile celorlalti jurati.

"Vad acolo ceva ciudat pe sub fusta de care vorbesc fetele astea.

Ce se intampla? Nu stiu! E o bluza cu o fusta nu? Se intrepatrund foarte rau! Iar materialul, e o imitatie de piele, sau ce e? Bluza e simpla, frumoasa, dar eu nu as fi vazut-o tot cu o fusta de genul asta.

"Nu imi place nici cu pantofii acestia! Poate ca as fi pus-o cu un pantalon. Ai omorat-o efectiv din punctul meu de vedere, pentru ca bluza este frumoasa! Fusta nu este nici frumoasa, nici bine executata!", a spus Catalin Botezatu.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.