Catalin Botezatu, ii cere 'scuze' Marisei: “Iarta-ma, Marisa, ca de trei Gale nu te tratez corespunzator! Stii de ce? Pentru ca tu nu esti ...”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 06 mai 2018, 14:35
Foto(4)

Gala “Summer Party” a luat sfarsit, competitoarele reusind, in mai mare, sau mai mica masura, sa intruneasca cerintele juriului de la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Concurentele care s-au simtit nedreptatite de notele primite au ripostat in fata membrilor juriului, insa acestia si-au pastrat verticalitatea.

“Ai sarit asa de … posterior pentru ca nu ti-am apreciat tinuta! Da, este infantila! Ai venit ca un Mickey Mouse, cu funda aia in spate, ca o Minnie, cu 1 000 de culori pe tine! Daca ti-ai pus un brocart (tip de material textil rezistent si de calitate buna – n.r.)

si niste paietele, ai facut styling? Esti Summer? Nu! Deloc!”, i-a transmis Catalin Botezatu Marisei, atunci cand tanara si-a manifestat nemultumirea in ceea ce priveste jurizarea.

Catalin Botezatu i-a cerut <scuze> concurentei contrariate de nota primita din partea acestuia, tanara spunand ca nu este tratata corespunzator.

“Iarta-ma, Marisa, ca de trei Gale nu te tratez corespunzator! Stii de ce? Pentru ca tu nu esti corespunzatoare Galelor.

N-ai venit corespunzator imbracata! N-ai venit corespunspunzator stilistic, bine. Si, corespunzator, ma intreb, cat mai ramai, corespunzator, in acest concurs, daca nu, corespunzator, cumva … faci ceva?!”,
a spus ironic Catalin Botezatu. 

Concurenta care a adunat cele mai multe puncte din partea juratilor este Alina, cu 19 puncte, pe locul secund, la egalitate, s-au clasat Silvia, Iuliana si Marisa, cu cate 13 puncte fiecare, iar pe locul trei este Denisa, cu 12 puncte.

Alina este cea care va ocupa, in locul Denisei, fotoliul imunitatii, pe parcursul intregii saptamani viitoare si in Gala.

Preferata publicului este Silvia, concurenta fiind pe locul I in topul preferintelor telespectatorilor, cu 28,9%.

Nu ratati competitia “Bravo, ai stil! All Stars’, de luni pana vineri, de la ora 16:30 si sambata, de la ora 23:15, Gala saptamanii.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!