Catalin Botezatu: “De Ziua Tineretului vreau sa "babific" pe cineva!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 mai 2018, 12:38

O editie plina de culoare, efervescenta si stil, asa se anunta editia de astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

In contradictie cu sarbatoarea de astazi, Ziua Tineretului, juratii s-au gandit sa ofere ca tema, celei care va pasi in Atelierul de Croitorie, o rochie tip “granny dress” (rochia bunicii – n.r.). Concurenta desemnata sa indeplineasca aceasta sarcina este Silvia, care abia asteapta sa incerce <babificarea>. Inainte de a pasi in Atelier, juratul Catalin Botezatu ii ofera sfaturi pretioase Silviei care asteapta nerabdatoare sa inceapa treaba.

“De Ziua Tineretului vreau sa <babific> pe cineva! (…) Este rochia cel mai greu de realizat, este <babificata> rau; granny dress, supranumita si rochia bunicii.

Atentie, granny dress de obicei nu marcheaza nimic, poate uneori talia, cu un cordonel sau curelusa. In schimb, ai libertatea sa folosesti volanase, dantelute, decoltee  <meschine>. (…) Vezi ca rochia trebuie sa fie cu stil!”, a spus Catalin Botezatu.

Timpul trece iar la finalul competitiei, Silvia se prezinta in fata juratilor cu tema terminata.“In momentul in care dau o tema (…) trebuie sa o respectati, nu sa o transformati total”, a fost reactia lui Catalin Botezatu la vederea tinutei concurentei.

Daca a reusit Silvia sa respecte indicatiile juratilor si ce calificative a primit aceasta aflati azi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: