Catalin Botezatu da militaria jos din pod cu fetele de la “Bravo, ai stil! All Stars”!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 mar 2018, 10:01

“Sa nu mai aveti tupeul sa va certati cu noi, juratii, sa vorbiti peste noi, si nu in ultimul rand, sa va jigniti familiile”.

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Catalin Botezatu pune stop atitudinii necorespunzatoare intre concurente si le ameninta ca le va depuncta in cazul in care nu vor avea un comportament civilizat si nu se vor purta in limita bunului simt.

In timp ce Silvia se afla la defilare si in urma unui scandal pe care l-a avut cu rivala sa, Marisa, juratul atrage atentia asupra conflictelor tot mai dese, atat Silviei cat si contracandidatelor ei la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, si afirma

ca nu va mai tolera un comportament jignitor. 

“M-am saturat de injuriile pe care vi le aduceti, ca publicul sa ne reproseze faptul ca va toleram astfel de lucruri si mai ales faptul ca sa va <contrati> cu noi; nu ca n-ar trebui, dar uneori vorbiti peste noi. De acum inainte, o sa va cer sa fiti pacifiste. Sa nu mai aveti tupeul sa va certati cu noi, juratii, sa vorbiti peste noi, si nu in ultimul rand, sa va jigniti familiile si tot ceea ce tine de viata voastra personala.

Este foarte urat acest lucru, si cu totii, de la juriu pana la concurente, suntem taxati. Va rog sa ne respectam unii pe ceilalti!”, a spus transant Catalin Botezatu. 

Care sunt reactiile fetelor din concurs veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D. 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!