Catalin Botezatu catre Denisa: “Esti impecabila! Imi place ca ai capatat tot mai mult curaj!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 mai 2018, 10:21

O noua lectie despre stil si eleganta incepe astazi la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Juriul, extrem de exigent, cere cu insistenta, din partea concurentelor indrazneala, evolutie, eleganta, astfel incat competitia, care se apropie usor, usor de marea finala, sa fie una spectaculoasa.

Denisa pare sa indrazneasca din ce in ce mai mult, astfel ca stylingurile propuse de concurenta atrag cuvinte pretioase din partea membrilor juriului.

“Denisa, daca te vad prin Portul Tomis imbracata asa sigur am sa spun <uau>! (…) Arati foarte bine! Esti impecabila! Imi place ca ai capatat tot mai mult curaj, imi place ca ai demonstrat ca si tu ai corp frumos, ca si tu ai

niste picioare foarte frumoase!”, a spus Catalin Botezatu.

In asentimentul lui Catalin este si Maurice care puncteaza cateva elemente de styling bine stapanite, in aceasta tinuta, de catre Denisa.“Si mie imi place ce ai facut astazi, si vreau sa mai punctez ceva: la tipul asta de bereta (cea pe care o poarta concurenta- n.r.), aceasta este coafura”, a spus Maurice Munteanu.

Denisa nu este singura competitoare care atrage laude din partea juratilor. In egala masura, concurentele care au manifestat comportament deviant fata de competitia in care se afla, vor fi sanctionate drastic de catre jurati astfel ca acestora li se vor lua sau nu li se vor acorda calificative, chiar daca tinutele acestora indeplinesc pretentiile concursului.

Daca vor reusi concurentele sa demonstreze ca pe langa micile conflicte care se petrec inevitabil intre ele vor reusi sa se mobilizeze pentru a performa in acest concurs, aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!