"Bravo, Marisa, imi place foarte tare!"/"Imi place cum iti pune in evidenta silueta aceasta tinuta" Care a fost gaselnita care l-a determinat pe Catalin Botezatu sa ii dea mult ravnita steluta?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 feb 2018, 16:34

Marisa i-a convins pe jurati ca merita cele trei stelute "All Stars" chiar daca a inceput defilarea cu stangul.

Dupa ce Maurice a vazut la Marisa un detaliu care l-a scos din minti si anume faptul ca frumoasa concurenta nu si-a dezlipit eticheta de pe sandala, se pare ca nu a contat atat de mult totusi in jurizare caci efectiv fashion editorul i-a dat steluta dupa ce a apreciat foarte mult tinuta ei. Insa, i-a sugerat ca acele sandale nu merg si ar fi trebuit sa aleaga unele cu toc cui.

Se pare ca Marisa s-a gandit la acest aspect, insa nu a pus o sandala cu toc subtire pentru ca asa era prezentata tinuta de catre designer si atunci ar fi insemnat ca ar fi copiat look-ul si ar fi fost taxata de cate jurati si public. Ce i-a explicat Maurice Munteanu, vedeti in video alaturat!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!