“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea! CINE a fost MUZA care l-a inspirat pe artist? ASCULTA mai jos o parte din el! Iti place?

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 ian 2018, 13:22

Antonia a fost muza artistului cand acesta a conceput piesa.

“Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania.

“M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh.

Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  
 
Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

”Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Miculescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!