“Bravo, ai stil! All Stars” a ajuns la Paris! Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei, concurenta show-ului de fashion, au participat la Saptamana Modei de la Paris

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 mar 2018, 14:56
Foto(5)

.Catalin Botezatu s-a aflat la Paris, timp de o saptamana, pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul fashionului si al design-ului vestimentar, Saptamana Modei 2018 (Paris Fashion Week).

Renumitul designer roman, Catalin Botezatu, si membru al juriului “Bravo, ai stil! All Stars”, nu a plecat singur la Paris ci insotit de Iuliana Doroftei, concurenta in cadrul show-ului. 

Aleasa in urma votului telespectatorilor, Iuliana a avut ocazia, alaturi de renumitul designer, sa se puna la curent cu cele mai noi colectii ale celor mai mari designeri din intreaga lume, a participat la sedinte foto pentru Catalin Botezatu, dar si pentru colectiile altor designeri. 

“Am vizitat cateva tari pana la varsta mea, dar sa merg impreuna cu Catalin Botezatu la Paris a fost ceva inedit”, a spus Iuliana. 

In Gala de maine seara, “Bravo, ai stil! All Stars”, in care tematica va fi “Anii ’70-‘80” Catalin Botezatu si Iuliana ne vor informa, prin intermediul unor materiale video, despre tot ceea ce s-a intamplat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

“Fiti cu ochii pe noi pentru ca, prin intermediul nostru (Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei – n.r.), <Bravo, ai stil! All Stars” este si la Paris!”, a spus Botezatu.

 

Taguri: