Botezatu a tinut-o pe jar pe Beatrice, mai ales dupa ce a certat-o crunt in editia precedenta! Raluca a fost impresionata de styling-ul concurentei in ciuda fermoarelor de la camasa

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2018, 16:46

Beatrice a reusit ca de aceasta data sa il farmece pe Botezatu cu tinuta, desi designerul a facut-o sa creada ca nu ii place deloc ce poarta.

Beatrice a fost tinuta in suspans de catre Catalin Botezatu, insa pana la urma i-a confirmat ca tinuta este buna, in afara unor mici detalii cum ar fi fermoarele de la camasa sau cerceii. Chiar si asa, tinuta este una reusita.

Si Raluca s-a declarat incantata de look-ul concurentei si ea avand mici observatii de facut tinutei, insa per total a validat printr-o steluta efortul stilistic al lui Beatrice.

Cat despre Maurice, acesta nu prea a fost de acord cu propunerea concurentei si i-a si motivat de ce:"Imi plac piesele, insa nu imi place asocierea dintre ele. Cerceii nu imi plac absolut deloc. Camasa o vedeam la un pantalon de smoking..."

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!