BOMBA! Iuliana si Emiliana au ramas de fapt prietene?! Ce au descoperit fanii despre cele doua concurente? Este adevarat?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 dec 2017, 11:37

Iuliana si Emiliana s-au despartit cu mare cantec, fiecare concurand una impotriva celeilalte, sustinand sus si tare ca nici macar nu isi mai vorbesc.

Cele doua foste prietene se evita si nu isi mai vorbesc aproape deloc decat in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!" si doar atunci cand sunt intrebate una despre cealalta. In rest, tacere totala. Ba mai mult, cele doua, de cand s-a rupt lantul de iubire, nici in afara competitiei nu mai au nimic de impartit. La aniversarea Emilianei, Iuliana nu si-a facut aparitia, cea dintai preferand compania Irinei Tronac, tot o fosta concurenta "Bravo, ai stil!"

Recent, insa, fanii au descoperit un detaliu care i-a pus pe ganduri si anume ca cele doua ar putea comunica pe retelele de socializare din aceeasi locatie. Ei au sesizat faptul ca atat Emiliana cat si Iuliana stau in acelasi pat atunci cand fac live-uri. Sa fie asta doar o coincidenta dau chiar sunt in continuare prietene?

 

Taguri: