Bianca, izbucnire la adresa lui Maurice Munteanu:"“Felul in care mi te adresezi este total nepotrivit!” Connect-R, ironic si el la adresa concurentei:"“Eu zic sa te linistesti, sora mea! Mie mi se pare ca daca iti dai jos masca aceea, esti o ursăreasă de-

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 dec 2017, 17:27

Mai sunt doar trei editii pana la marea finala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta duminica, la ora 21:30, la Kanal D! cele patru finaliste mai au foarte putin timp pentru a-si cuceri fanii pentru ca, decizia in alegerea castigatoarei sezonului trei le va apartine acestora in totalitate.

Si, totusi, Bianca este nemultumita de criticile aduse de Maurice Munteanu outfitului prezentat astazi acestora.
“Pe mine ma uimeste aceasta neputinta a ta de a sincroniza niste elemente intr-un styling (…) Prefer sa ramai tu cu senzatia ca esti o regina a modei, un style icon si ca eu sunt un capcaun care iti spune ca nu ai nicio treaba cu stilul”, spune acid juratul.

Imediat, Bianca isi iese din fire si il ataca direct pe Maurice Munteanu, spre surprinderea tuturor.

Concurenta nu mai face fata tensiunii si, coplesita de discutie, cedeaza nervos.

“Felul in care mi te adresezi este total nepotrivit!”, spune aceasta. Connect-R este invitatul din aceasta editie, dar si cel care incearca sa detensioneze atmosfera incarcata: cu exceptia mastii, tinuta purtata de Bianca nu-i displace.

“Eu zic sa te linistesti, sora mea! Mie mi se pare ca daca iti dai jos masca aceea, esti o ursăreasă de-a mea si mergem sa ne distram undeva.

Daca ai vrut sa expui portul (n.r. tiganesc), mai ales aurul, esti de la noi direct; esti ca mine. Daca iti asumi treaba asta, esti ok. Dar nu inteleg chestia aceea de pe cap”, spune cantaretul. Intregul moment il veti putea urmari in video alaturat!

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!