Bianca, fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!”, revine in emisiune alaturi de iubit pentru a o demasca pe Alina! Ce reactie a avut aceasta aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 oct 2017, 09:46

Pentru ca au aparut informatii noi cu privire la conflictul care a avut loc intre Alina si Bianca, producatorii emisiunii au considerat ca este cazul ca aceasta sa primeasca un drept la replica, chiar daca a iesit din competitie.

Asa ca, in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D, Bianca revine in platou pentru a pune punct discutiilor generate de fostele sale rivale.

“Imi doresc ca odata pentru totdeaua sa punem capat tuturor presupunerilor cu ajutorul Biancai. Fetelor, in momentul in care v-ati inscris in aceasta competitie, trebuie sa fiti constiente ca trebuie sa va asumati tot ceea ce faceti si tot ceea ce afirmati.

Cei de acasa va sunt alaturi si va sustin si la bine, si la greu. Sunt convinsa ca preferata telespectatorilor va ajunge castigatoarea acestui sezon Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici inainte de a o invita in emisiune pe Bianca.

Fosta concurenta nu a venit singura, ci insotita de iubitul ei. Desigur, barbatul nu a fost neglijat de atacurile verbale ale Alinei.

“Mi se pare josnic ca iubitul tau nu isi vede de viata lui la varsta pe care o are si vine in aceasta emisiune”, spune Alina.

Cum a decurs discutia intre concurente si fosta rivala veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!