Beatrice sare la gatul Marisei! “Degeaba vorbesti frumos intr-un concurs de stil daca nu te imbraci bine ... Nu ai pic de originalitate, preiei tot timpul ceva si aplici”. Se incing spiritele la "Bravo, ai stil! All Stars", azi, de la ora 16:30, la Kanal

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 apr 2018, 10:17

Nu trece nicio editie “Bravo, ai stil! All Stars” fara a fi condimentata, de catre candidate, aspirante la titlul de “cea mai stilata femeie din Romania”, de acuze si sicane.

Dupa competitia de ieri, in care Beatrice i-a facut observatie Marisei ca i se vede lenjeria intima prin tinuta purtata, astazi discutiile continua intre cele doua concurente.

Marisa, vizibil deranjata de anumite remarci fara perdea ale lui Beatrice, incearca sa ii tina piept acesteia, insa cea din urma nu renunta deloc in a-si spune parerea in ceea ce-o priveste pe colega ei.

“Ar trebui sa ai putin stil si sa stii cand sa porti chiloti si ce anume sa porti.

(…) Pe tine oricum nu te intereseaza sfaturile si crezi ca esti atotstiutoare. (…) Degeaba vorbesti frumos intr-un concurs de stil daca nu te imbraci bine... si invers”, a spus Beatrice.

“Nu-mi place ca ai tendinta de a copia foarte mult … tot ce auzi, tot ce vezi. (…) Nu-mi place ca nu ai pic de originalitate, preiei tot timpul ceva si aplici”, a spus Beatrice.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!