Beatrice, prima vizata in ce priveste noua regula din Atelier:"E simplu ca buna ziua!" Cat va avea la dispozitie concurenta?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 iun 2018, 16:36

Pe masura ce se apropie marea finala a sezonului “Bravo, ai stil! All Stars”, pretentiile juratilor sunt uriase in ceea ce le priveste pe aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Si, pentru ca provocarile stilistice la care sunt supuse in fiecare editie concurentele, Catalin Botezatu lanseaza prima “lovitura”.
Beatrice trebuie sa mearga in Atelier pentru a adauga outfitului o nota personala, un material auxiliar, totul pentru un rezultat final armonios, extravagant, o compozitie stilistica iesita din comun.

“Cu tine vom incepe o noua provocare in Atelier, dar este foarte simpla. Acestui outfit ii vei adauga ceva.

Vei merge in Atelier, vei cauta un material si vei adauga ceva in partea de sus care sa duca la un styling foarte frumos. Este simplu ca buna ziua!”, da indicatii juratul.
Surpriza care o lasa masca pe Beatrice, dar si pe celelalte concurente este data de faptul ca proba este contracronometru, provocarea stilistica trebuie dusa la bun sfarsit in doar 15 minute.

“Surpriza consta in faptul ca ai la dispozitie doar 15 minute”, adauga acesta.

Ce va reusi Beatrice sa realizeze intr-un sfert de ora si daca o sa ii impresioneze pe jurati veti putea afla in video alaturat!

 

Taguri: