Beatrice nu se poate impaca cu infrangerea din Semifinala "All Stars"? Ce a comentat fosta concurenta pe o retea de socializare?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iun 2018, 13:23

Beatrice este o luptatoare si nu se da invinsa cu una cu doua desi rezultatul din Semifinala a dezamagit-o cumplit.

Cu toate acestea, in aparenta, Beatrice s-a resemnat in urma luptei acerbe pe care a dus-o cu Alina si Marisa ajunse in faza eliminarii. Concurenta a pierdut lupta, insa a castigat respectul si admiratia fanilor care au vazut-o cum editie de editie a pus suflet, s-a implicat trup si minte pentru a da tot ce e mai bun in competitie.

Desi a ajuns foarte departe in concurs, Beatrice si-a rfi dorit sa fie printre finaliste, de aceea, cu regret lasa cateva comentarii nostalgice pe o retea de socializare:"Acum un an, am deschis cutia Pandorei....am

trăit împreună bucurii şi suferinţe, eşecuri şi realizări. Doar voi mi-aţi dat putere să îmbrăţişez şi bune şi rele atunci când acestea m-au copleşit. Azi, privesc înainte cu modestie şi curiozitate, cu un curaj aparte şi încrederea că suntem de calitate şi apreciem doar calitatea. Cu gândul la voi, cei ce îmi sunteţi alături, dau înainte, haideţi cu mine!"

 

 

A post shared by Beatrice Mamara (@beatrice_mamara) on

 

Taguri: