Batalia finala. Alina, Bianca, Emiliana si Iuliana, cele patru finaliste “Bravo, ai stil!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 dec 2017, 11:15

Mai sunt doar doua editii “Bravo, ai stil!”, timp in care cele patru concurente pot demonstra ca isi merita titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, inainte de batalia finala care va fi difuzata in aceasta duminica, la ora 21:30, la Kanal D!

Alina, Bianca, Emiliana si Iuliana au avut un drum anevoios, plin cu emotii si adrenalina, esecuri si succese vestimentare, pe parcursul celor trei luni si jumatate de competitie. Fiecare dintre acestea au reusit sa castige simpatia fanilor, devenind astfel adevarate style icon-uri, fapt care le-au salvat de cele mai multe ori de la eliminare. Si in Gala de duminica aceasta, ultimul cuvant il vor avea tot cei din fata micilor ecrane, ei vor fi cei care vor hotari cine va castiga cel de-al treilea sezon al emisiunii, cine va primi titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si suma de

100.000 de lei.

Conflictele din culise si de pe scena, efortul de a-si sustine cu darzenie outfitul, comentariile acide din partea juratilor, acesteau au fost doar unele dintre obstacolele pe care le-au avut de infruntat finalistele “Bravo, ai stil!”.

Emotiile pentru seara finala sunt cu atat mai mari cu cat fiecare dintre cele patru concurente au sanse aproape egale de a castiga titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Puternice, hotarate si stilate, Alina, Bianca, Emiliana si Iuliana se pregatesc intens pentru batalia finala, atat in fata juratilor, cat si in fata telespectatorilor, in mainile si in voturile celor din urma fiind decizia finala.

Nu ratati marea finala a celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”, difuzata duminica, 17 decembrie, la ora 21:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!