Bataie pe hainele pe care Marisa, castigatoarea "Bravo, ai stil!" le-a purtat in competitie. Tanara si-a pus in vanzare aproape toate look-urile pe care le-a avut in emisiune

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 sep 2017, 11:49

Odata cu emisiunea "Bravo, ai stil!", Marisa si-a imbogatit serios dressing-ul si a considerat ca este cazul sa scape de unele haine.

Astfel, pe un cont de socializare, Marisa a postat aproape toate tinutele de la inceperea competitiei si pana la sfarsit, punanand in vanzare piesa cu piesa. Nici n-a apucat bine sa puna pozele ca hainele s-au vandut ca paine calda.

 

 

A post shared by marisapalomashop (@marisapalomashop) on

Probabil, fanele, dornice sa aiba tinutele ei, s-au ingramadit sa le cummpere fara ezitare. Marisa nu este prima concurenta care face asta. Si Cristina Mihaela, finalista primului sezon "Bravo, ai stil!", si-a pus multe haine in vanzare cu care a participat in competitie.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!