Bat clopote de nunta? Iulia Albu, veste soc: “Ma marit astazi!” Dezvaluirile in emisiunea "Bravo, ai stil!" de azi, de la 16.30, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 sep 2017, 09:22

Astazi, in “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D, la debutul emisiunii, Iulia Albu vine cu o veste care ii socheaza pe cei din platou.

Din motive nedezvaluite inca, vedeta anunta oficial "destramarea" relatiei cu Razvan Ciobanu, alias Titirca, juratul cu care rezoneaza cel mai bine de fiecare data atunci cand vine vorba despre outfiturile concurentelor.

“Inainte de a incepe emisiunea, as vrea sa anunt in mod oficial ca eu si Titirca am divortat! Ma marit astazi!”, anunta Iulia Albu.

“Panica” se instaleaza imediat printre colegii Iuliei Albu, iar presupunerile despre viitorul “partener” al acesteia nu intarzie sa apara.

Care este motivul “despartirii”, dar si ce au de spus ceilalti jurati pe marginea acestui subiect veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!