Azi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All stars”, Catalin Botezatu : "Tu, domnisoara, (…) nu stii cu ce se mananca nici croitoria, nici stilul"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 feb 2018, 10:12

Cele zece concurente pasesc in mare verva in platoul emisiunii astazi si, cu toate isi doresc, deopotriva, sa-si eclipseze contracandidatele, prin tinutele lor, in fata juratilor.

Pentru ca este miercuri, Ilinca Vandici face anuntul mult asteptat chiar la inceputul emisiunii, dezvaluirea tematicii Galei de saptamana aceasta.

“Conceptul poate fi si complicat, dar si simplu, in egala masura, depinde de voi. Tematica Galei de saptamana aceasta se numeste <Superstar>. Trebuie sa alegeti un superstar in adevarul sens al cuvantului”, a spus prezentatoarea.

Show-ul curge, concurentele defileaza si primesc, in functie de iscusinta alegerilor vestimentare, calificative din partea juratilor.

In editia de astazi a emisiunii, Larisa este concurenta care reuseste, prin atitudinea ei, sa-l enerveze, la culme, pe unul dintre jurati. 

Invitata la defilare, Larisa starneste controverse chiar de la inceput, colegele de competitie insinuand ca tinuta acesteia este copiata in totalitate dupa un model celebru. Ajunsa in fata juratilor, Catalin Botezatu sustine originalitatea tinutelor si critica dur outfit-ul Larisei. 

“Ar trebui sa aveti mai putine surse de inspiratie sau, cel putin, pe <acea> sursa de inspiratie sa va imprimati propria atitudine stilistica si propriul stil, ceea ce nu este cazul tau, acum.

(…) Tinuta este una comuna”, a spus Catalin.

Larisei nu ii pica bine “comentariile” juratului, iar atitudinea pe care tanara o adopta in fata juriului il scoate din sarite pe renumitul designer.

“Tu, domnisoara, (…) nu stii cu ce se mananca nici croitoria, nici stilul, iar eu nu-ti permit tie sa-mi vorbesti asa! (…) Nu-ti permit sa mai vorbesti cu mine, punct!”, a concluzionat Catalin Botezatu.

Ce anume a spus Larisa de a reusit sa-l enerveze atat de tare Catalin Botezatu si cum a reactionat concurenta imediat dupa apostrofarile acestuia, aflati azi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All stars”.

 

Taguri: