Au inceput filmarile celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 aug 2017, 10:11

Cele 11 concurente din acest sezon lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, incepand de luni, 28 august, de la ora 16:30, la Kanal D.

Luni, 28 august, de la ora 16:30, se va da startul celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”, emisiunea care a fascinat o intreaga tara. Cu emotie si bucurie, dupa o vacanta bine meritata, in care s-au incarcat cu energie, echipa si vedetele emisiunii au inceput in forta, dand startul filmarilor primei editii a celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, alaturi de juratii Raluca Badulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu le-au cunoscut pe cele 11 concurente care vor da totul pentru a demonstra ca au stil si ca stiu sa isi

puna in valoare personalitatea prin vestimentatiile alese; la finalul acestui sezon castigatoarea va primi titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Decoruri spectaculoase, tinute extravagante, coregrafii inspirate, concurente dornice de a intra in posesia premiului de 100.000 de lei si lumini demne de un adevarat podium, toate acestea vor constitui unele dintre ingredientele celui mai exploziv show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”.

Pe parcursul celor doua sezoane difuzate, fetele intrate in competia “Bravo, ai stil!” au devenit  repere de stil pentru sute de mii de tinere din intreaga tara, prin stilul vestimentar adoptat, dar si prin ambitia de care au dat dovada pe intregul lor parcurs in concurs.

Show-ul a creat adevarate furtuni in social media, a intrat in mentalul colectiv, devenind subiect permanent de dezbatere.

Mai mult, numele show-ului a devenit una dintre sintagmele favorite in conversatiile curente ale oamenilor, in cele mai diferite situatii si locuri.

“Bravo, ai stil!” continua sa cucereasca si sa provoace, in acelasi timp devine un ghid important in moda strazii, prin sfaturile avizate ale juratilor, dar si prin alegerile vestimentare ale concurentelor.

“Bravo, ai stil!” a devenit si o veritabila pepiniera de vedete, din randul concurentelor evidentiindu-se o serie de tinere carismatice ambitioase pentru care acest show reprezinta o adevarata rampa de lansare in moda, dar si in showbiz.

“Ma bucur tare mult pentru ca am revenit la <Bravo, ai stil!>. Imi era dor de colegi, de atmosfera de pe platoul de filmare. Si in acest sezon cei de acasa vor avea parte de surprize placute, concurentele sunt  dezinvolte si hotarate. Fetele au o personalitate foarte puternica si mi se par mult mai bine pregatite decat cele din sezoanele trecute pentru ca deja au urmarit emisiile precedente, si-au facut temele, stiu la ce sa se astepte.

Sunt fete frumoase, exista si diferente de varsta mari intre ele. Despre jurati…numai de bine; Raluca Badulescu este spectaculoasa, ca de fiecare data, este bronzata, slaba, in cautarea trupului perfect, tinutei si atitudinii potrivite, Maurice Munteanu, ca intotdeauna, emite in continuare replici memorabile, pline de umor, Razvan nu a invatat inca sa danseze, dar poate ne va surprinde in acest sezon, iar Iulia este mai <alba> ca niciodata”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Show-ul „Bravo, ai stil!”, care are la baza formatul international „My Style Rocks”, debuteaza pe 28 august, la Kanal D, si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00.

In timpul saptamanii, 11 concurente vor face tot posibilul pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul potrivite pentru a cuceri Juriul si pe telespectatori, iar in Galele din weekend vor avea loc eliminarile in urma voturilor celor de acasa, care vor avea puterea de a decide cine va ramane in competitia care le poate schimba viata concurentelor.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!