Astazi, la “Bravo, ai stil!”: Andreea, atac direct catre Marisa: “Tu trebuia sa fie eliminata!”! Nu pierdeti editia de azi, de la 16.30, la Kanal D

Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 iul 2017, 09:10

Chiar daca visul Denisei s-a spulberat, Adela, Marisa si Andreea continua lupta pentru pentru castigarea titlului de “cea mai stilata femeie din Romania”.

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!” cele trei concurente continua lupta pentru castigarea marelui premiu.

 

In aceasta ultima saptamana, concurentele trebuie sa prezinte cate doua tinute in fiecare editie, iar cea care, saptamana aceasta, va primi cele mai multe stele din partea juratilor va fi purtata in ultima faza a marii finale. Cu alte cuvinte, va scapa de prima etapa eliminatorie si va avea 50% sanse sa castige marele premiu.

La prima defilare, Marisa a avut parte de reactia “acida” a Andreei care este de parere ca nu Denisa trebuia sa fie eliminata in semifinala.

 

 

“Din punctul meu de vedere tu trebuia sa fii eliminata (in semifinala – n.r.) deoarece Denisa a demonstrat mult mai mult, in comparatie cu tine, ca isi merita locul in competitia aceasta”,

spune Andreea.

 

Cum a reactionat Marisa la vorbele Andreei si care dintre tinerele ramase in competitie vor reusi sa se ridice la nivelul exigentelor juratilor, aflati astazi la “Bravo, ai stil!”, de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.