Astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, Maurice Munteanu despre tinuta Iulianei: “Cetatenii care-si doreau sa un mic la bufetul Garii de Nord (…) intalneau tot felul de cetatene gatite cu acest tip de bluza”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 mar 2018, 09:50

Iuliana si astazi sa vina cu o tinuta ce nu va fi pe placul colegelor ei, care vor veni cu tot felul de comentarii, care de care mai insinuate.

Iuliana, care a defilat intr-o tinuta aleasa ca pentru o intalnire cu “sora ei, de profesie designer”, este surprinsa sa afle ca unele colege gasesc nepotrivita alegerea vestimentara facuta.

Denisa banuieste ca Iuliana face aluzie la ea, in ceea ce priveste povestea tinutei si face cateva comentarii, la fel de insinuante, nu tocmai pe placul contracandidatei sale.

“Eu zic ca acum Iuliana nu o sa mai planga singura, are cu cine sa planga! Daca isi va aduce <sora> aici in emisiune, va plange aici … acasa nu cred ca plange! (…) Nu-mi place tinuta ta,

nu te avantajeaza deloc”, a comentat Denisa.

In mod evident, colegele Iulianei nu s-au dat in vant dupa tinuta acesteia, dar cel care a starnit reactii spumoase in platoul show-ului a fost juratul Maurice care a avut un fel aparte de a-si argumenta parerea.

“Draga Iuliana, dupa Revolutie (din 1989 – n.r.) a existat o <invazie>, mai cu seama in zona de alimentatie publica.

In perioada 1990-1994, cetatenii care-si doreau sa <striveasca> un mic la bufetul Garii de Nord sau care-si doreau sa serveasca un profiterol, la fostul Hotel Bucuresti, intalneau tot felul de cetatene gatite <pruna> cu acest tip de bluza. Tu ai incercat sa revolutionezi styling-ul si sa o <arzi> un pic chiar si hipster azi, dar n-a iesit!”, a spus Maurice. 

Jurizarea concurentei a continuat insa; cate stelute a primit Iuliana din partea membrilor juriului aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.  

 

Taguri: