Astazi, la 16:30, se da startul „Bravo, ai stil! All Stars”! In acest sezon, concurentele nu mai au voie sa apeleze la stilisti; telespectatorii isi vor putea vota favorita din competitie intrand pe microsite-ul emisiunii si accesand pagina concurentei re

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 ian 2018, 17:23

Astazi, de la 16:30, incepe la Kanal D „Bravo, ai stil! All stars”, cea mai spectaculoasa si apreciata emisiune dedicata stilului si atitudinii, reunind cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei castigatoare: Iuliana, Marisa si Silvia.

Lupta se anunta foarte stransa, fetele vor face totul pentru a-si reconfirma pozitia, exigenta juratilor e direct proportionala cu asteptarile uriase ale acestora.

In acest nou sezon, toate cele 11 concurente vor fi nevoite sa demonstreze ca isi merita titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie sa apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispozitie suma de 3 000 de lei pe saptamana pentru a-si compune tinutele.

Mai mult, fetele vor beneficia de un adevarat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde isi vor pune in valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, in acelasi timp, si un test major pentru ele, locul unde se va vedea cat de talentate sunt cand vine vorba de stil. 

Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.

Inca o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars”, compus de Alex Velea in concordanta cu atmosfera exploziva a show-ului si cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela ca poti castiga atunci cand crezi in fortele tale.

Show-ul „Bravo, ai stil” a constituit o adevarata scoala pentru concurentele care au pasit pana acum in platourile de filmare ale acestuia. Au invatat din propriile greseli, s-au calit sub lupa juratilor si sub privirile telespectatorilor.

Dincolo de deprinderile dobandite in a-si potrivi tinutele, fetele au trecut printr-o calatorie extraordinara a formarii. Este momentul acum ca fetele sa intre intr-o noua etapa, competitia – „Bravo, ai stil! All Stars!”, astazi,  de la ora 16:30.

 

Taguri: