"Asist la cea mai JALNICA reinterpretare a unei teme! Nu am mai vazut asa ceva niciodata!" S-au incins spiritele intre Alina si Iulia Albu dupa ce juratul i-a zis ca are un zambet tamp:"Te rog frumos sa nu ma mai jignesti..."Catalin Botezatu a sarit ca ar

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 mar 2018, 23:42

"Ai venit cu cel mai inodor si inspid outfit!" a spus designerul

Juratii s-au declarat extrem de dezamagiti de prestatia Alinei din Gala, iar cel mai tare si-au exprimat regretul Iulia Albu si Catalin Botezatu care au avut un adevarat meci cu Alina.

Dupa ce i-au criticat tinuta si Iulia i-a spus ca rade tamp, Alina a simtit ca nu i se cuvin toate aceste critici si a rabufnit:"Eu nu mi-am permis sa te jignesc si am fost respectuasa cu tine, doamna jurat Iulia Albu.

Este zambetul pe care il afisez din respect pentru public. Daca nu stii cat am muncit la tinuta, eu nu mai iau lucrurile personal..."

"Cine a muncit la tinuta asta? Haide, spune ca ai facut-o tu. De unde ai ales-o? Hai, lasa ipocrizia. Alina, nu am nicio asteptare. Te contrezi cu mien prea tare, ai venit cu cel mai neutru, inspid, inodor outfit. Profit de ocazie sa spun cine ti-a facut toate outfiturile, a mustrat-o Catalin pe concurenta!

 

 

Taguri: