Asa arata Denisa de la "Bravo, ai stil!" in urma cu un an, in prima saptamana a show-ului de fashion. S-a schimbat radical, uite ce sexy a fost fotografiata acum langa studiourile KANAL D!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 mai 2018, 14:54

Denisa a debutat in televiziune odata cu sezonul doi al show-ului "Bravo, ai stil!", difuzat de KANAL D incepand cu luna ianuarie a anului 2017.

In primele editii, Denisa a lasat imaginea unei adolescente retrase, care nu vorbea prea mult si era stanjenita de prezenta printre concurente a unor femei mult mai vocale si energice.

Totusi, tinutele sale au fost apreciate si concurenta a ajuns pana aproape de finala sezonului doi, fiind eliminata in urma unui duel cu Marisa, cea care a devenit ulterior castigatoarea sezonului.

Denisa a revenit la "Bravo, ai stil!" in sezonul patru, "All Stars", ce a reunit cele mai apreciate concurente din istoria show-ului.

Fanii emisiunii au remarcat transformarea si maturizarea Denisei, aceasta fiind una dintre cele mai puternice concurente ale sezonului, atat psihic cat si stilistic.

Iata in ce ipostaza sexy s-a lasat ea fotografiata la filmari:

 

 

O postare distribuită de Den (@potecaru_denisa) pe

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!