Apelul Silviei inainte de Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars" din aceasta seara! Ce i-a rugat pe fanii ei: "Pentru voi poate doar o seara normala, insa pentru mine..."

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 10:41

Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars" are loc astazi, de la ora 22:00, la Kanal D, iar emotiile sunt uriase in randul finalistelor.

Silvia a postat de curand un mesaj pe contul ei de Instagram in care isi impartaseste sentimentele inainte de show si in care le cere sprijinul fanilor ei.

Iata ce rugaminte le-a adresat:

"Ultimele ore inainte de seara cea mare .Pentru voi poate doar o seara normala, insa pentru mine este seara cand se trage linie! 105 zile uneori cu 10 ore pe zi de bucurie amestecate cu tristete, cu furie, cu neputinta, cu incertitudini, cu recunostinta, cu renuntare, cu forta, dar cu Dumnezeu in suflet intotdeauna!

"Nu ma plang, insa vreau sa va rog pe cei care credeti In mine, si in talentul meu, si in sufletul meu, si ma considerati demna de votul vostru, sa ma sustineti In lupta mea! Daca povestea mea este povestea voastra, ajutati-ma postand si votand incontinuu pana seara, cand Ilinca Vandici va spune stop vot! Haideti impreuna sa castigam din nou!!!

"Ps( dragile de voi cand va insusiti textele mele, mai schimbati cuvintele) Cine striga Silvia? Am nevoie de voi!", a scris Silvia pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: