Andreei Stravoiu i s-a implinit marele vis! Si-a dorit mult sa faca ASTA inca din primul sezon "Bravo, ai stil!" Iata ce miliardar celebru a intalnit in carne si oase la un eveniment monden!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2018, 20:23

Andreea Stravoiu l-a intalnit unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania.

Aflata in cadrul unui eveniment caritabil, Andreea Stravoiu si-a vazut visul implinit. Aceasta isi dorea enorm sa il intalneasca pe celebrul Ion Tiriac, pe care il admira de foarte mult timp.
Fosta concurenta "Bravo, ai stil! All Stars" a fost impresionata de atitudinea miliardarului Tiriac, dar si de stilul lui vestimentar pe care l-a catalogat drept unul fara cusur.
Nici Andreea nu a fost mai prejos, deoarece a purtat o superba rochie de culoare roz pal, care i-a scos in evidenta silueta perfecta si a ales sa o accesorizeze cu bijuterii pretioase.

"Am spus candva, in emisiunea “Bravo, ai stil!”, in Sezonul 1, ca mi-ar placea sa-l cunosc pe Ion Tiriac. Ei bine a venit acea zi in care am putut schimba câteva cuvinte! Este o persoana cu simtul umorului şi cu un stil vestimentar impecabil!", a scris Andreea pe contul ei de socializare.

 

 

Taguri: