Andreea nu si-a mai putut stapani emotiile cand si-a vazut mama plangand in MAREA FINALA! Imbracata intr-o tinuta excentrica, finalista a avut mai mereu ochii in lacrimi:"In cele sapte luni, noi doua, nu ne-am asteptat sa ajungem aici/"Eu o sunam si plang

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 iul 2017, 23:15

Andreea a venit in MAREA FINALA cu o tinuta magnifica, asa cum i-a spus si Raluca Badulescu, insa Maurice si Razvan au avut cateva mici detalii de comentat in legatura cu aparitia ei.

Andreea a avut o aparitie care i-a lasat pe jurati fara cuvinte, insa cel mai mult au coplesit-o emotiile pe finalista cand a vazut-o pe mama ei in public plangand. Finalista chiar a povestit cat de mult a insemnat ajutorul mamei sale pe tot parcursul emisiunii, mai ales cand o suna si incepea sa planga ca este extenuata. Printre lacrimi si mandra de fiica ei, mama Andreei a declarat ca impreuna cu fiica ei, nu se astepta sa ajunga pana in Marea Finala.

La fel ca si celelalte concurente, Andreea a trecut si ea prin proba care sa ii dovedeasca calitatile de prezentatoare TV si de reporter, iar Iulia Albu a remarcat faptul ca tanara a avut o dictie buna si a stiut sa scoata in evidenta subiectul in stire, lucru pe care l-a aplaudat, la fel ca si parcursul ei in emisiune:"Te-ai prezentat foarte onest, foarte asumat si foarte TU"

In schimb, Razvan Ciobanu nu a apreciat faptul ca Andreea a vrut sa straluceasca ca un diamant si si-a pus si vopsea argintie in par, iar extremitatile rochiei l-au incomodat vizual pe designer.

 

Taguri: