Andreea, finalista de la "Bravo, ai stil!", arata cu totul DIFERIT in urma cu doar trei ani! "Semeni cu Vanessa din 'Mica sirena!'" Vezi aici cum arata in primul sau selfie de pe Instagram

Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 iul 2017, 11:14

Andreea are 23 de ani, s-a nascut in Ramnicu Valcea si, de sapte luni, lupta, la "Bravo, ai stil!", pentru titlul de "cea mai stilata femeie din Romania".

Andreea e pasionata de fashion si isi doreste o cariera in moda, asa ca a mers la cursuri de fashion teaching în Italia.

 

Spune despre stilul ei că este unul diversificat, drept dovada sta si schimbarea de look prin care a trecut in ultimii ani. Iata cum arata Andreea la doar 20 de ani, intr-unul din primele selfie-uri pe care le-a publicat pe Instagram!

 

 

Cum crezi ca ii sta mai bine, cu un look mai natural, ca in trecut, sau cu unul mai elaborat, asa cum ne-a obisnuit la "Bravo, ai stil?" Scrie-ne parerea ta mai jos, la comentarii!

 

Citeste si:  Andreea, finalista de la "Bravo, ai stil!" are doar 23 de ani si o mama super-tanara! Zici ca sunt surori! Uite ce bine arata

 

 

 

Taguri: