Andreea, Adela si Marisa, mesaje emotionante inaintea finalei! Ultima defilare a concurentelor "Bravo, ai stil!” inaintea Galei de maine seara, azi, de la 16.30, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 iul 2017, 10:31

Astazi se va difuza ultima editie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, inaintea finalei de maine care va anunta marea castigatoare a acestui sezon.

Editia de astazi va fi una dintre cele mai emotionante, in care cele trei finaliste vor defila in fata juratilor pentru ultima data inaintea marii finale. Batalia finala se va da maine seara, in ultima Gala a show-ului, de la ora 22:00, la Kanal D!

“Sunt foarte mandra de mine, ma bucur ca am participat in aceasta competitie! Va rog din tot sufletul sa ma votati in continuare si sa luptam in continuare, impreuna”, a spus Adela cu ochii in lacrimi.

“Este cea mai minunata experienta pe care am trait-o pana la varsta de 24 de ani! Va rog din suflet sa ma votati si sa fiti alaturi de mine. Va pup si va iubesc!”, a continuat emotionata Andreea.

“Sper din suflet ca voi, cei de acasa, v-ati regasit in mine si imi pun toata increderea in voi. Asa cum am ajuns pana aici datorita voua, tot asa sper ca datorita voua sa ajung acolo unde trebuie si unde imi doresc”, le-a spus Marisa fanilor inaintea Galei de maine seara.

Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri: