Am aflat sexul celui de-al treilea bebelus de la "Bravo, ai stil!" Laura, concurenta din sezonul al doilea a dezvaluit daca va aduce pe lume un baiat sau o fata!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 iul 2017, 15:51

Laura a luat startul in luna ianuarie 2017, odata cu debutul celui de-al doilea sezon al celui mai urmarit show de fashion din Romania.

"Mai am putin si totusi mult, ma uit la burtica creste de la o saptamana la alta, asa este si normal si ma bucur ca bubu este voinic si activ. Imi iubesc burtica cand stiu ca acolo creste bebele meu frumos, este un pic ireal ce se intampla,nu cred ca esti pregatita niciodata pt bebe, cel putin la mine asa se intampla, parca nu constientizez, cand ma gandesc ca in cateva luni va fi un sufletel langa mine parte din mine, cum stii ce sa faci de atunci?",

a marturisit Laura pe Instagram.

Laura va aduce pe lume un baietel, dupa cum a marturisit chiar ea. Bebelusul ei este al treilea din familia "Bravo, ai stil!". Ilinca Vandici a nascut un baietel in urma cu cateva zile iar Iulia Morosanu, o alta concurenta din sezonul doi, este si ea insarcinata!

 

Taguri: