Alina se simte impulsionata de criticile Silviei si crede ca are sanse de castig 90%. Coafura frumoasa, rochia rafinata, insa ce poarta in picioare, distruge toata tinuta! "Nu este tinuta buna pentru aceasta zi!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iun 2018, 16:45

Numaratoarea inversa a inceput! Doar doua zile ne mai despart pana la Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars” de sambata, 16 iunie de la ora 22:00, editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon.

Emotii, tensiuni, extaz, sunt doar cateva dintre starile prin care trec si astazi finalistele competitiei.
Alina este astazi prinsa intre “ciocan si nicovala”, in ceea ce priveste styling-ul facut. In fata colegelor de competitie, Alina impartaseste povestea care insoteste tinuta.

“Astazi suntem in data de 14 si acesta este numarul meu norocos. Merg la un brunch la care mamicile, impreuna cu copiii lor, trebuie sa caute trifoiul cu patru foi si vreau sa gasesc trifoiul inainte de sambata (se refera la Marea Finala a competitiei – n.r.)

pentru ca vreau sa-l incadrez in styling-ul din Finala”, spune Alina.

“Nu gasesc potrivite sandalele pentru aceasta rochie! Cred ca ai fi putut purta o altfel de geanta si tinuta pe care o ai astazi ar fi fost una extraordinar de buna”, este parerea Silviei in ceea ce priveste outfit-ul contracandidatei sale.
Ajunsa in fata juratilor, Alina primeste “verdictul”.

“Sunt foarte dese momentele in care ma <enervez> pe tine crunt, iar acesta este unul dintre ele.

Porti o piesa foarte frumoasa cu care puteai sa faci o tinuta foarte buna. Rochia este superba, iti vine impecabil, coafura este impecabila, imi place si accesoriul de pe cap (…)… ajungem la greseala numarul 1, si anume sandalele, care au o cromatica complet nepotrivita! Puteai sa iti pui la aceasta rochie niste sandale mai pretioase (…) cu un saculet, ca era cu pene sau fara; fii un pic mai atenta la aceste detalii.
Tu ai distrus o tinuta care mi se parea foarte buna!”, spune Maurice.


 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!